healingpraktijk Saskia Hielkema

LEMURISCHE ENERGIE

Lemurische healing op afstand

In juni 2016 ben ik via een geleide meditatie naar Lemurië gegaan.

Lemurië was een paradijselijke wereld die ooit lang geleden heeft bestaan. De bewoners van Lemurië stonden in bewuste verbinding met hun hart en Hoger Zelf en leefden vredig in harmonie met de natuur. Het was zo mooi om daar te zijn dat ik eigenlijk niet meer weg wilde, het was een gevoel van thuiskomen. Maar helaas ik mocht niet blijven, maar kon wel teruggaan wanneer ik maar wilde.

Dat heb ik gedaan en op één van deze bezoekjes heb ik kennis gemaakt met 'De Meester' een wijze oude man, die mij vertelde dat ik de energie van Lemurië op aarde mag brengen. Ik voelde me vereerd en voelde ook heel sterk dat dit een onderdeel van mijn missie is. Tijdens volgende bezoekjes heeft 'De Meester' mij nog meer laten zien. Het werd steeds duidelijker: ik mag Lemurische healingen gaan geven zodat de energie van Lemurië op aarde gemanifesteerd kan worden.

Door een Lemurische healing te ontvangen ga je steeds meer leven vanuit een nieuw bewustzijn waarbij je je naar eigen inzicht mag ontwikkelen. Het vertrouwen in jezelf en dat je alles kunt bereiken wat je wilt gaat steeds meer overheersen en de angst verdwijnt steeds meer naar de achtergrond of verdwijnt volledig. Je gaat keuzes maken vanuit je hart in plaats van uit je hoofd.

Ik vraag altijd aan degene die een healing gaat ontvangen of er een situatie is waar je aan wilt werken. Zo kunnen we beiden afstemmen op deze situatie waardoor de healing nog krachtiger wordt en direct die situatie aanpakt. Maar ook zonder te focussen op een situatie, werkt een healing krachtig. Je ontvangt dat wat jij nodig hebt.

Lemurische healing op afstandOp het symbool komt een papiertje te liggen met jouw naam erop. Zo stem ik me af bij het geven van een Lemurische healing.